Aamulla kävin ensimmäisenä vaakalla ja se näytti 74,6 kg, eli nyt varmaan pahimmat ahmintaturvotukset on sulaneet ja jäljellä on se oikea "massa". Pudotettavaa olisi siis noin 10-15kg jotta voisin hyvillä mielin lähteä juoksu-urakkaani. Mutta aikaa onneksi on vielä! Avukseni olen ottanut myös Keventäjät-nettipalvelun, jonka avulla pystyn seuraamaan energiansaantiani ja -kulutustani. Lisäksi palvelu antaa ohjeet kuinka paljon minun tulisi saada energiaa päivässä, jotta laihdun oikeaan tahtiin. Palvelu on helppokäyttöinen mutta tietenkin kaikki on vaan viitteellistä koska ei esim. opiskelijaruokalan yrttisiä kalapaloja löydy ruokapäiväkirjan annoksista, joten on etsittävä vain se eniten muistuttava tuote. Lisäksi en mittaa annoksiani mitenkään, joten saatan arvioida joko aivan ylä- tai alakanttiin syömäni ruokamäärät. Parasta palvelussa on kuitenkin se, että oppii vähän ymmärtämään kunka paljon mikäkin oikeasti sisältää kaloreita, eikä tule ehkä syötyä niitä extra-voileipiä vaan huvin vuoksi! 

Tänään kävin tupla-spinning tunnilla, olin aivan kuitti kotiin päästyäni ja verensokeri turhan matalalla. Tunsin jo tunnilla että nyt on ehkä tankkaus epäonnistunut ja voimat alkoivat heiketä. On kamala tunne kun ei vaan jaksa ja huonoa oloa pukkaa. Nyt ainakin oin että klo 11 syöty tukeva lounas ei enää paljon auta viiden aikaan vaikka hedelmävälipaloja olinkin ennen jumppaa nauttinut. No kyllä ne juusto-kinkku-ruispalat ja kaakao maistuivat kun kotiin pääsin! :D 

Huomenna mun poikaystävä tulee kylään, enkä malttais millään odottaa! Viimeks ollaan nähty viime viikon torstaina, mutta se kävi vaan työreissulla yhden yön täällä. Ei se varmaan kovin kauan ehdi nytkään olla mut ihanaa silti. Ei kaukosuhteessa eläminen oo mitään herkkua (sen takia niitä herkkuja oon varmaan suun kautta liikaa nautiskellukin).

Tällasta tänään :)